Het beste Italiaanse restaurant van Brugge

Geschikt voor vegetariërs
20% korting bij afhaal
Huisbereide gerechten

Het beste Italiaanse restaurant van Brugge zijn; dat is ons streefdoel. Bij Benvenuto werken we elke dag keihard om onze klanten de beste culinaire beleving te bezorgen. We kunnen hiervoor rekenen op de kwaliteiten van onze chef-kok, die met zijn 40 jaar ervaring een gevestigde waarde is in onze zaak.

GENIET VAN ONZE FIJNE ITALIAANSE KEUKEN!

Maak een reservatie

Proef het beste van de Italiaanse keuken in ons restaurant te Brugge

We brengen je graag in Zuiderse sferen met onze authentieke Italiaanse gerechten. Op onze kaart staan heel wat populaire klassiekers zoals de romige spaghetti carbonara die in balans wordt gebracht met zoute spekjes, en de meest populaire pizza: de pizza margharita. Maar ook klanten die iets nieuws willen proberen kunnen bij Benvenuto terecht. Wat dacht je van onze tortelloni gevuld met wilde champignons en kaas? Of ga je voor de dichtgevouwen pizza calzone gevuld met ham, champignons en artisjok? Met deze toppers in het assortiment, streven we ernaar om het beste Italiaanse restaurant in Brugge te worden.

Geniet ter plaatse of op locatie met onze takeaway

Als klant kan je genieten van een totaalervaring in het restaurant. Onze mensen zijn gepassioneerd in hun werk en doen er alles aan om jou en jouw gezelschap een onvergetelijke beleving te bezorgen. Neem je jouw pasta van Benvenuto graag mee onderweg of eet je jouw pizza liever aan je eigen keukentafel? Met onze takeaway-formule is dit perfect mogelijk.

Boek vandaag nog je tafeltje

We zetten dagelijks ons beste beentje voor in ons Italiaans restaurant te Brugge. Enkel op maandag sluiten we de deuren. Kom langs voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner bij kaarslicht en laat je onderdompelen in de Italiaanse keuken. Of je nu houdt van fijne vleeswaren, veel groenten of de lekkerste zeevruchten. Bij Benvenuto vind je het allemaal! Reserveer via het reservatieformulier of bel ons op het nummer 050 66 74 18.

Dutch NL English EN French FR Italian IT