BENVENUTO BRUGGE

italiaanse Restaurant

Het vernieuwde Benvenuto ligt zo dicht bij het centrum van Brugge als het maar kan, zonder dat je overspoeld wordt door drukte. Wij serveren de Italiaanse klassiekers, met een unieke twist van onze chef. Kom kijken in ons vriendelijke restaurant…we zijn namelijk kindvriendelijk, en er zijn genoeg vegetarische gerechten op het menu zodat iedereen kan genieten. Of je met z’n tweeën komt voor een romantisch avondje, of je met een groep komt om het leven te vieren, Benvenuto is de plek in het hartje van Brugge om dat te doen.signature
 • Bij Benvenuto serveren wij de Italiaanse klassiekers met een unieke twist van onze chef. Voor beide lunch en diner serveren we ook overheerlijke vegetarische gerechten, en je kunt zelfs afhalen!

  ondek onze menu
 • Met meer dan 40 jaar ervaring in het veld, is onze chef kok een waardevolle toevoeging aan ons restaurant. Zijn unieke interpretaties van de Italiaanse klassiekers zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

  galarij

  Wij proberen constant te verbeteren om elke keer weer een goeie ervaring te leveren aan onze klanten. Of dat nou met onze keuken, of de bediening is, we staan heel erg open voor constructief kritiek zodat wij steeds weer onszelf kunnen verbeteren.

   Dutch NL English EN French FR Italian IT