Pizza takeaway in Brugge bij Benvenuto

Geschikt voor vegetariërs
20% korting bij afhaal
Huisbereide gerechten

Benvenuto is al jaren een vaste waarde voor wie graag Italiaans wil eten in Brugge centrum. Onze chef heeft meer dan 40 jaar ervaring en dat proef je. Wij serveren de authentieke Italiaanse keuken, met een twist.

GENIET VAN ONZE FIJNE ITALIAANSE KEUKEN!

Maak een reservatie

Dé plek voor wie Italiaans wil eten in Brugge

We startten onze zaak op vanuit onze passie voor lekker Italiaans eten. De Italiaanse keuken is veelzijdig en rijk aan talloze gerechten die door jong en oud gesmaakt worden. Bij Benvenuto vind je verse pizza’s, een ruime selectie aan pasta’s en originele vlees- en visgerechten. Ook vegetariërs die houden van Italiaans eten zijn van harte welkom in ons restaurant te Brugge. Zij kunnen genieten van diverse vegetarische maaltijden. De Italiaanse keuken herbergt daarnaast heel wat wereldvermaarde desserts, welke onze menukaart sieren. Denk aan tiramisu of zabaglione marsala; Italiaans schuim vergelijkbaar met de welgekende sabayon.

Wij hebben een passie voor lekker eten

Bij Benvenuto streven we ernaar om het beste Italiaanse restaurant van Brugge te zijn. Om dit te realiseren werken we onder meer uitsluitend met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onze gerechten worden dagelijks vers bereid met veel liefde. De Italiaanse keuken staat voor gezellig samen zijn met de mensen die je graag ziet. We willen jou als klant precies deze ervaring meegeven bij je bezoek aan Benvenuto.

Boek je tafel en proef onze heerlijke keuken

Wil je lekker Italiaans eten in het centrum van Brugge? Wacht niet te lang en verzeker je vandaag nog van een plekje in het restaurant. Bel ons op het nummer 050 66 74 18. We verwelkomen je met open armen in Benvenuto!

Dutch NL English EN French FR Italian IT