Gerenommeerd pastarestaurant in Brugge

Geschikt voor vegetariërs
20% korting bij afhaal
Huisbereide gerechten

We serveren sinds jaar en dag de lekkerste Italiaanse gerechten in ons pastarestaurant te Brugge. Zowel toeristen als locals vinden de weg naar onze zaak en genieten regelmatig van onze huisgemaakte pasta. Gasten culinair verwennen is onze passie. We heten je dan ook van harte welkom in ons restaurant.

GENIET VAN ONZE FIJNE ITALIAANSE KEUKEN!

Maak een reservatie

Ontdek je nieuwe favoriete pastarestaurant in Brugge

De pasta wordt zorgvuldig met de hand gemaakt door onze chef. Met meer dan 40 jaar ervaring kent hij de kneepjes van het vak als geen ander. Hij kneedt, vormt en bereidt de pasta iedere dag met veel liefde. Onze menukaart bevat een ruime selectie aan diverse pasta’s, wat het toegankelijk maakt voor jong en oud. Naast versies met vlees en vis, bevat onze kaart ook heel wat vegetarische gerechten. Deze worden bereid met kwaliteitsvolle ingrediënten en afgewerkt met verse kruiden. Je waant je zo in het Zuiden!

Dineer op wandelafstand van de Brugse binnenstad

Ons restaurant ligt op wandelafstand van het Belfort. Dit maakt het de ideale uitvalsbasis voor al wie een bezoek brengt aan onze mooie stad. Dichtbij, maar toch ver weg van alle drukte. Bij mooi weer heb je de kans om je pasta te nuttigen op het terras van het restaurant, met zicht op de charmante straatjes van Brugge. Je kan ook steeds van onze takeaway gebruikmaken en je pasta on the go verorberen.

Kom proeven van het lekkers dat we te bieden hebben

Heb je zin gekregen om onze gerechten te ontdekken? Bekijk onze menukaart en probeer niet te watertanden bij het zien van de pasta die ons restaurant in Brugge te bieden heeft. Reserveren kan via het reservatieformulier of op het nummer 050 66 74 18.

Dutch NL English EN French FR Italian IT