Pizza takeaway in Brugge bij Benvenuto

Geschikt voor vegetariërs
20% korting bij afhaal
Huisbereide gerechten

Benvenuto biedt dagelijks verse Italiaanse pizza takeaway aan in Brugge. De pizza’s worden ter plaatse bereid en worden afgebakken in onze oven. De krokante bodem is afkomstig van ons huisgemaakt pizzadeeg en wordt rijkelijk belegd met dagverse ingrediënten.

GENIET VAN ONZE FIJNE ITALIAANSE KEUKEN!

Maak een reservatie

De pizza takeway in Brugge naar ieders smaak

Kies voor de beste kwaliteit en ontdek de pizza takeaway bij Benvenuto in Brugge. Dankzij onze uitgebreide menukaart hebben we voor elk wat wils. Heb je een speciaal verzoek of ben je allergisch aan een bepaald ingrediënt? Laat het ons weten en we voorzien een aangepaste versie, zonder aan smaak in te boeten. Bij onze pizza takeaway in Brugge vind je zowel klassieke als verrassende pizza’s. Wat dacht je van een traditionele pizza margharita belegd met smeuïge mozzarella en verse tomatensaus getopt met oregano? Of ga je voor dat tikkeltje meer en geniet je van de pizza alla pescatore; een krokante bodem voorzien van mosselen, tonijn, inktvis en scampi? Geen van beide zal je teleurstellen!

Bestel je pizza takeaway in Brugge vandaag nog

Heb je een dag doorgebracht in onze prachtige stad en ben je op zoek naar een pizza takeaway in Brugge om de dag mee af te sluiten? Bel ons op het nummer 050 66 74 18 en geef telefonisch je bestelling door. Bij aankomst ligt er een dampende pizza op jou te wachten, recht uit onze oven. Het is uiteraard ook mogelijk om in het restaurant ter plaatse te dineren. Reserveer vooraf om zeker te zijn van je plekje.

Dutch NL English EN French FR Italian IT