Welkom in ons pizzarestaurant te Brugge

Geschikt voor vegetariërs
20% korting bij afhaal
Huisbereide gerechten

Al wie op zoek is naar een pizzarestaurant in Brugge, is van harte welkom bij Benvenuto. We bieden een ruim assortiment aan van verse pizza’s. De pizza’s worden huisbereid en zijn rijkelijk belegd met ingrediënten van hoge kwaliteit. Ons pizzeria-restaurant ligt op een steenworp van het Belfort van Brugge en is daardoor de ideale tussenstop tijdens een dagje uit.

GENIET VAN ONZE FIJNE ITALIAANSE KEUKEN!

Maak een reservatie

Ontdek je nieuwe favoriete pizzarestaurant in Brugge

Bij Benvenuto zijn we ambitieus en streven we ernaar uitmuntende pizza te serveren en het drukstbezochte pizzeria-restaurant in Brugge te zijn. Klanten kunnen bij ons terecht voor een ruim aanbod aan heerlijke pizza’s. Wie fan is van traditionele smaken, kan vast onze pizza quattro stagioni of pizza bolognesesaus smaken. Klanten voor wie het net iets meer mag zijn, suggereren we graag onze pizza burrata of pizza della casa ‘benvenuto’. Deze laatste is belegd met parmaham en rucola en wordt afgewerkt met verse Parmezaan schilfers. Bekijk onze volledige kaart en kom jouw favoriet proeven in ons gezellig pizzeria-restaurant te Brugge.

Geniet thuis van een verrukkelijke pizza

Breng Italië in huis met onze pizza takeaway. Alle pizza’s op de menukaart kunnen afgehaald worden. Bel ons op, geef je keuze door en wij zorgen ervoor dat jouw favoriete pizza op jou ligt te wachten in ons pizzeria-restaurant in Brugge. Heb je allergieën? Vermeld ze bij je bestelling zodat we hier rekening mee kunnen houden en jij alsnog kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Kom pizza proeven in ons restaurant

We nodigen jou graag uit voor een verse pizza in ons pizzeria-restaurant in Brugge. Reserveer via het reservatieformulier of bel ons op het nummer 050 66 74 18. Tot binnenkort!

Dutch NL English EN French FR Italian IT